VÅRA BOOTCAMP

Delta på någon av våra Mamma, Preggo, Pappa eller Hardcore bootcamp!

BOOTCAMP MAMMA 

Bootcamp mamma är säker och anpassad träning för dig som är mamma oavsett ålder, ditt barn är med dig under träningen (om du vill). 

Under mamma träningen fokuserar vi på styrka, cardio, rörlighet, höginstensiv träning och på att stärka mammamagen.

Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en starkare och funktionell kropp. Här kan du välja att delta på light bootcamp som är två dagar i veckan eller orginal bootcamp som är tre dagar i veckan. 

Mamma light bootcamp ingår det två träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 träningspass

Pris: 1100 kr (SPECIAL KAMPANJ DECEMBER endast 1000kr)
Mamma orginal bootcamp ingår det tre träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 12 träningspass
Pris: 1400kr 
(SPECIAL KAMPANJ DECEMBER endast 1000kr)

BOOTCAMP PREGGO

Gravid träning  är säker och anpassad träning för dig som väntar barn. Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. Träningsupplägget skiljer sig lite grann från vår mamma bootcamp, det är mindre grupp, vi fokuserar också på mamma mage, rörlighet, andning, styrka, cardio & light yoga anpassad för gravida.

Preggo bootcamp ingår det två träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 träningspass

Tid: Måndagar & Torsdagar kl: 18:30 Pris: 1200 kr

BOOTCAMP PAPPA

Bootcamp pappa är för dig som är pappaledig och vill träna. Träningen är tuff, funktionell träning och är för dig som vill förbättra styrka, kondition, rörlighet och vill utmana dig själv och som vill bli starkare! I detta så ingår det 3 träningspass per vecka under 4 veckor, totalt 12 träningspass
Pris: 1400 kr

BOOTCAMP HARDCORE

 För dig som behöver en riktig rivstart med träningen och vill komma igång, Vill variera din ordinarie träning med någonting nytt, motiveras, inspireras i grupp. Tuff, rolig funktionell träning där vi fokuserar på styrka, smidighet, kondition, rörlighet och högintensiv träning.  Här peppas du i grupp och blir pushad till max av din bootcamp coach! 
Beroende på vilket bootcamp du väljer ingår det 2-3 träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 eller 12 träningspass
Hardcore light 2 dagar i veckan pris: 1100 kr 

Hardcore 3 dagar i veckan pris: 1400 kr

Anmälan sker via boka direkt klicka på knappen nedan för att komma till tiderna och bokningen, OBS Begränsat med platser.