VÅRA BOOTCAMP

Delta på någon av våra Mamma, Preggo, Pappa eller Hardcore bootcamp!

BOOTCAMP MAMMA 

Bootcamp mamma är säker och anpassad träning för dig som är nybliven mamma, ditt barn är med dig under träningen (om du vill). Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. Under mamma träningen fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet, höginstensiv träning och på att stärka mammamagen.

 

Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en starkare och funktionell kropp efter en graviditet. Här kan du välja att delta på light bootcamp som är två dagar i veckan eller orginal bootcamp som är tre dagar i veckan. Det som är unikt hos oss är att alla är med oavsett tidigare träningsnivå och erfarenhet, i alla övningar vi gör under träningspassen är nivå anpassade. Våra coacher är utbildade personliga tränare och säkerställer att du får den hjälp du behöver under passet. 

Mamma light bootcamp ingår det två träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 träningspass

Pris: 1200 kr
Mamma orginal bootcamp ingår det tre träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 12 träningspass
Pris: 1500 kr

Tid / Plats: Beroende på vilket bootcamp du väljer ingår det 2-3 träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 eller 12 träningspass 

Klicka på BOKA PLATS nedan så kommer du till bokningssidan och ser alla olika tiderna för respektive grupp, mamma klasser hålls både på BRON & VEGA. 

BOOTCAMP PREGGO

Gravid träning  är säker och anpassad träning för dig som väntar barn. Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. Träningen är varierad, vi fokuserar på hela kroppen, mamma mage, rörlighet, andning, styrka, kondition & light yoga som är anpassad för gravida.

Preggo bootcamp ingår det två träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 träningspass

Tid: Måndagar & Torsdagar kl: 18:30 Pris: 1200 kr Plats: VEGA

Tid: Måndagar & Onsdagar kl 17:30 Pris: 1200 kr Plats: BRON

BOOTCAMP PAPPA

Bootcamp pappa är för dig som är pappaledig och vill träna. Träningen är tuff, funktionell träning och är för dig som vill förbättra styrka, kondition, rörlighet och vill utmana dig själv och som vill bli starkare! I detta så ingår det 2 träningspass per vecka under 4 veckor, totalt 8träningspass
Pris: 1200 kr

BOOTCAMP HARDCORE

 För dig som behöver en riktig rivstart med träningen och vill komma igång, Vill variera din ordinarie träning med någonting nytt, motiveras, inspireras i grupp. Tuff, rolig funktionell träning där vi fokuserar på styrka, smidighet, kondition, rörlighet och högintensiv träning.  Här peppas du i grupp och blir pushad till max av din bootcamp coach!  Beroende på vilket bootcamp du väljer ingår det 2-3 träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 eller 12 träningspass, går du tre dagar i veckan ingår det kickboxning på onsdagar. 
Hardcore light 2 dagar i veckan pris: 1200 kr 

Hardcore 3 dagar i veckan pris: 1500 kr

Anmälan sker via boka direkt klicka på knappen nedan för att komma till tiderna och bokningen, OBS Begränsat med platser.