BOOTCAMPS

Hardcore fr 1999 kr
8-12 träningspass under 4 veckor

Bootcamp Hardcore är tuff, funktionell träning i grupp för dig som vill förbättra styrka, smidighet och tänja dina gränser. Hardcore är något för dig som vill utmana dig själv och som vill bli starkare! 

Vi tränar hårt och arbetar med flera muskelgrupper samtidigt.

Vi pushar varandra i grupp för att maxa prestation och resultat!

Anmälan skrev via boka direkt klicka på boka tid för att boka din plats.

Hardcore light 2 dagar i veckan 1999 kr
Hardcore 3 dagar i veckan 2199 kr. 


VEGA: 6.00 mån ons och fre
VEGA: 07.00 mån ons och fre
VEGA: 17.15 tis och tors

BOOTCAMPS

Mamma Bootcamp 1699 kr
8-12 träningspass under 4 veckor

Bootcamp mamma/preggo är säker och anpassad träning för dig som är gravid eller nybliven mamma, ditt barn är med dig under träningen

 

(om du vill). Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. ​

 

Under mamma träningen fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet, höginstensiv träning och på att stärka mammamage. Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en starkare och funktionell kropp efter / under en graviditet. Det som är unikt hos oss är att alla är med oavsett tidigare träningsnivå och erfarenhet, i alla övningar vi gör under träningspassen är nivå anpassade. Våra coacher är utbildade och säkerställer att du får den hjälp du behöver under passet. Ta chansen att inspireras av andra mammor som stöttar och peppar i träningen!

VEGA:
Grupp 1: 10:15 - 11:15 (Måndagar, onsdagar och fredagar)
Grupp 2: 11.45-12.45 (Måndagar och onsdagar)
Grupp 3: 10:15-11:15 (Tisdagar och torsdagar)

Mamma light 2 dagar i veckan 1699 kr
Mamma 3 dagar i veckan 1899 kr. 

BOOTCAMPS

Pappa Bootcamp 1400 kr
12 träningspass under 4 veckor

BOOTCAMPS

Preggo fr 1999 kr
8 träningspass under 4 veckor

PREGGO bootcamp är säker och anpassad träning för dig som är gravid, våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. Preggo bootcamp fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet och light yoga. Syftet är inte längre att vara stark, prestera bäst eller jobba mot dina träningsmål du hade innan du blev gravid. Vi vill peppa dig att träna för att må bra, ha energi och känna dig stark under din graviditet. I några av klasserna har vi light yoga under halva passet, fokusera på andning, lätta dynamiska rörelser och framförallt ge dig en känsla av att bara få vara här och nu tillsammans med din bebis.
Vi pushar varandra i grupp för att maxa prestation och resultat!

Anmälan skrev via boka direkt klicka på boka tid för att boka din plats.

Preggo kör 2 dagar i veckan för 1999 kr
 

Preggo är tis och torsdag klockan 18.30