Running Machine

FÖRETAGSTRÄNING

Vi hjälper dig att hålla dina medarbetare igång! Digitalt eller fysiskt på plats!
Vi har lösningen för dig!

Vad kan vi göra för dig? 

Vi jobbar med personlig träning, bootcamp grupper, föreläsningar, kostrådgivning, konferens, event & online träning. Vårt team består av fantastiska personliga tränare som brinner för sitt jobb med många års träningserfarenhet.  Vi tar fram förslag och upplägg för just er så att det går hand i hand med det ni önskar. Vi har idag både företagsträning för medarbetarna, för att främja och skapa hälsa men också gemenskap och pepp på arbetsplatsen. Vi är och tänker brett när det kommer till business, en av våra kunder hjälper vi med att ta fram och anordnar aktiviteter. 

 

Vår vision och motto kring rörelse, hälsa och  träning på företag och konferensaktiviteter är att det ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och mindre kostnader för sjukskrivningar och ohälsa. Mentalt, fysiskt och socialt engagemang som främjar en hållbar aktiv livsstil som ger ett bättre välmående och livskvalité. Vi vill att ni ska må bra!

ANDRA TJÄNSTER

Vi erbjuder företagsträning, bootcamp i olika former som mammaträning, gravidträning, hardcore bootcamp och preggo bootcamp.

AEnB2UoDkQqmd6mJvVFES6VHqLrWhCXvVgwwFMlg
Cross Fit Class
Kettlebell Workout

Träna fysiskt i någon av våra olika bootcamp grupper på plats hos oss i vår studio "VEGA" Vegagatan 8 i Stockholm

Få hjälp med din träning med din personliga träningsplan. Du får tillgång till din egna app där du uppdaterar och har ditt kost & träningsupplägg samlat i ett. Du följer dina resultat, utveckling och även direkt chatta med din PT.

Håll dina medarbetare aktiva tillsammans med oss! 
Digitalt eller på plats fysiskt.