FÖRETAGSTRÄNING

BOKA KONFEENS & AKTIVITETER PÅ BJÖRKÄNGS GÅRD

Byt miljö, inspireras på nytt,

samla ny energi med företaget! 

Natursköna Björkängs Gård ligger vid sjön Båven i Sparreholm ca 1,5 timme utanför Stockholm. 

Här finns det 36 sovplatser, konferenslokal med tillhörande restaurang. På gården finns det två stall och ett ridhus. Nere vid sjön finns det utomhus bastu och brygga. 

Vi  tar emot från fem personer upp till sjuttio personer, och erbjuder olika träningsupplägg som är anpassade både efter gruppens mål och träningserfarenhet. 

Öka motivationen hos dina medarbetarna med hjälp av oss på Sthlm Bootcamp Factory- träning på jobbet! 

TRÄNA MED OSS! 

Vi på Sthlm bootcamp Factory har lång erfarenhet kring träning, hälsa och friskvård på jobbet. Vi erbjuder olika upplägg för alla olika typer av företag, träningsupplägg som är anpassade både efter gruppens mål och träningserfarenhet. Antalet från sex personer upp till 100 personer. 

Uppläggen varierar som exempelvis ett bootcamp kopplat till Ert gemensamma försäljningsmål på företaget? Eller vill Ni som arbetsgivare stärka Ert varumärket kring hälsa och träning? 

Träningen sker antingen utomhus, i våra studios, på konferensanläggningen Björkängs Gård eller hos er i era lokaler. Det kan sträcka sig över en längre period, till kortare träningsdagar, konferensdagar eller personlig träning individuellt eller i små grupper. Vi ser bara möjligheter och hjälper er! 


Vi hjälper er att ha hälsosammare, motiverade och glada medarbetare på arbetsplatsen som kanske verkligen är en av nyckelfaktorerna för ett framgångsrikt företag.