FÖRETAGSTRÄNING

TRÄNA MED OSS! 

Öka motivationen hos dina medarbetarna med hjälp av oss på

Sthlm Bootcamp Factory- träning med jobbet! 

Vi jobbar med personlig träning, bootcamp grupper, föreläsningar, kostrådgivning, konferens, event & online träning. Vårt team består av fantastiska personliga tränare som brinner för sitt jobb med många års träningserfarenhet. 

 

Med våra träningspass ser vi till att era medarbetare motiveras, upplever gemenskap och utvecklas både i grupp och som individer. Medarbetarna får även inspiration med övningar som de kan utföra var som helst och när som helst. Målet är att medarbetaren ska få till och bibehålla en hälsosam, sund och aktiv livsstil.

 

Varför rörelse och fokus på hälsa: 

Forskning visar att träning & motion skapar ett bättre välmående hos människan. Att träna regelbundet och vara fysiskt aktiv gör att man mår bättre, är gladare, effektivare och håller sig friskare. Det är även bra för sammanhållning på arbetsplatsen.

 

Vår vision och motto kring rörelse, hälsa och  träning på företag och konferensaktiviteter är att det ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och mindre kostnader för sjukskrivningar och ohälsa. Mentalt, fysiskt och socialt engagemang hos era medarbetare kommer främja en hållbar aktiv livsstil som ger ett bättre välmående och livskvalité. Vi vill att ni ska må bra!

 

Våra kunder finns i en mängd branscher, både i den privata och offentliga sektorn. Små företag med fem anställda upp till större företag med flera hundra. Vi har idag två studios belägna i Sthlm City, Vegagatan 8 och Fridhemsgatan 53 där vi i varje lokal tar emot upp till 24 personer.

 

Vi håller även många av våra klasser                             utomhus nära våra kunders arbetsplatser samt åker ut till kundernas egna lokaler som t ex gym, motions- eller konferenslokal.

BOKA KONFEENS & AKTIVITETER PÅ BJÖRKÄNGS GÅRD

Byt miljö, inspireras på nytt,  samla ny energi med företaget! 

Natursköna Björkängs Gård ligger vid sjön Båven i Sparreholm ca 1,5 timme utanför Stockholm. 

Här finns det 36 sovplatser, konferenslokal med tillhörande restaurang. På gården finns det två stall och ett ridhus. Nere vid sjön finns det utomhus bastu och brygga. 

Vi  tar emot från fem personer upp till sjuttio personer, och erbjuder olika träningsupplägg som är anpassade både efter gruppens mål och träningserfarenhet.