• Instagram

hardcore LIVE

LIVETRÄNING VIA SLUTEN GRUPP PÅ FACEBOOK SÅ HÄR GÅR DET TILL:

  • VEM ÄR hardcore till FÖR?

Hardcore är för dig som är nybörjare och vill får en ordentlig rivstart, den är också till för dig som håller igång med träningen, är van och träna och vill utmanas lite extra. Här väljer du själv nivå för hur hårt du vill köra, vi tränar styrketräning, cardio och HIIT.

vad är det för typ av träning? behövs det redskap?

Du kan vara med oavsett träningsnivå och tidigare erfarenhet, det krävs inga träningsredskap, vill du köpa till matta, gummiband och vikter är det en bonus men inget krav. 

4 veckor 3 dagar i veckan och du tränar när du vill 

Vi startar varje månad med en ny bootcamp så totalt fyra veckor, men du kan ansluta vid en ny vecka (4 veckor 400kr, 3 veckor 300kr, 2 veckor 200kr och 1 vecka (sista veckan 100kr). Passen är strategiskt upplagda genomtänkta för att du ska få ut maximalt vecka för vecka. Vi sänder live tre dagar i veckan och passet sparas efter live passet vilket betyder att du kan träna det när du vill och behöver inte vara med under själva livesändningen om du har svårt att närvara vid den tiden. Du kan träna hur många ggr du vill. Passen raderas inför ny vecka. 

  • Vilka tider sänder vi live

I september sänder vi live måndagar, onsdagar och fredagar

  • Hardcore mån och ons kl 17:15 och fredagar kl 08:15

(styrkepassen är ca 45 min, Cardio och HIIT passen är ca 30 min)

 PRIS:

400kr för  4 veckor, 12 träningspass (vecka 36)

300kr för 3 veckor 9 träningspass (vecka 37)

200kr för 2 veckor 6 träningspass (vecka 38)

100kr för 1 vecka 3 träningspass (vecka 39)

Vecka 40 startar Oktober bootcamp (4 nya veckor)

Hur kommer jag med? 

Swisha: 1234053575 ditt belopp och märk namn + vilken grupp (hardcore). Sen klickar du på knappen nedan som tar dig till den slutna FB gruppen och vänta på att bli insläppt.