LIVETRÄNING VIA SLUTEN GRUPP PÅ FACEBOOK

  • Vad är liveträning? LIVE BOOTCAMP

Personliga tränarna Charlotte Lardinger och Alexandra Järgren coachar och tränar med dig direkt i LIVE pass via en sluten grupp på Facebook,.

Live träning är för dig som tränar hemma eller på valfri plats, du kopplar upp dig via en dator, telefon eller via din smart TV, Du går med i en sluten grupp på Facebook, din PT som tränar tillsammans med dig hela träningspasset LIVE och peppar dig att kämpa på. Hundratals deltagare deltar, gemensam pepp, gemenskap och träningsglädje tillsammans men från varsitt håll. Vi tränar månadsvis och sänder live tre dagar i veckan, passen ligger sparade i en hel vecka och raderas inför en ny vecka. 

  • När startar nästa omgång? 

Juli bootcamp LIVE pågår just nu, nästa omgång startar v32

 

Välj mellan vilken live GRUPP du vill delta i,

Läs i flikarna om de olika livegrupperna och läs mer om vilken du vill boka in dig på, Mamma / preggo eller Hardcore bootcamp. 

Vem kan delta i de olika grupperna?

  • Alla kan vara med oavsett träningsnivå och tidigare erfarenhet. Det krävs inga träningsredskap, vill du köpa till matta, gummiband och vikter är det en bonus men inget krav. Välj den livegrupp som passar dig, Mamma/ preggo eller Hardcore.

4 veckor 3 dagar i veckan och du tränar när du vill 

Passen är strategiskt upplaggda genomtänkta för att du ska få ut maximalt vecka för vecka. Vi sänder live tre dagar i veckan och passet sparas efter live passet vilket betyder att du kan träna det när du vill och behöver inte vara med under själva livesändningen om du har svårt att närvara vid den tiden. Du kan träna hur många ggr du vill. Passen raderas inför ny vecka. 

  • Vilka tider sänder vi live i augusti? 

I augusti sänder vi live måndagar, tisdagar onsdagar

Hardcore kl 07:45 

Mamma / Preggo 08:45 

(styrkepassen är ca 45 min, Cardio och HIIT passen är ca 30 min)

  • Vilka tider sänder vi live i SEPTEMBER? 

I september sänder vi live måndagar,  onsdagar och fredagar

Hardcore mån, ons kl 17:15 och fredagar kl 08:15

Mamma / Preggo måndagar, onsdagar och fredagar 11:15

(styrkepassen är ca 45 min, Cardio och HIIT passen är ca 30 min)

 PRIS:

400kr för  4 veckor, 12 träningspass 

 

FRISKVÅRDSBIDRAG:

Vill du ha kvitto för att kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag? Maila till kvitto@sthlmbootcampfactory.se 

LIVE 

3 dagar i veckan!

För dig som är nybliven mamma eller gravid. Här tränar vi styrka, cardio, HIIT & mamma mage. Övningarna sker på olika nivåer så du anpassar till din nivå.

LIVE

3 dagar i veckan!

Träning för dig som vill pushas lite extra som nybörjare eller van att träna, du anpassar träningen till din nivå. Vi tränar vi tuff styrka, cardio och HIIT.