MAMMA BOOTCAMP

 • Vad är mamma bootcamp? 

Bootcamp mamma/preggo är säker och anpassad träning för dig som är gravid eller nybliven mamma, ditt barn är med dig under träningen

(om du vill). Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. 

Under mamma träningen fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet, höginstensiv träning och på att stärka mammamage. Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en starkare och funktionell kropp efter / under en graviditet. Det som är unikt hos oss är att alla är med oavsett tidigare träningsnivå och erfarenhet, i alla övningar vi gör under träningspassen är nivå anpassade. Våra coacher är utbildade och säkerställer att du får den hjälp du behöver under passet. Ta chansen att inspireras av andra mammor som stöttar och peppar i träningen!

Välj vilken GRUPP du vill delta i:

Mamma bootcamp 3 dagar i veckan måndagar, onsdagar och fredagar kl 10:15 & 08:50

Mamma bootcamp 2 dagar i veckan light tisdagar och torsdagar kl 10:15 

SMÅ GRUPPER på 10 personer: 

Vi är mindre grupper på 10 personer per grupp

 • Var:

Vi är på vår ena studio "VEGA" som ligger på Vegagatan 8 vid Odenplan i Stockholm

 • DETTA INGÅR i ditt BOOTCAMP paket:

 • Kostråd och inspiration på måltider och recept 

 • Träningsprogram att göra utöver dina bootcamp pass. 

 • Förtur till nästa bootcamp & 200kr rabatt

 • 50 kr rabatt på drop in klasserna på lördagar (ordinarie pris 200kr)

PRIS: 

Bootcamp mamma tre dagar i veckan 1899kr fortsätter du månaden efter får du 200kr rabatt och förtur till anmälan av nästa bootcamp. 

Bootcamp mamma två dagar i veckan ​1699kr fortsätter du månaden efter får du 200kr rabatt och förtur till anmälan av nästa bootcamp. 

 • vad händer om jag missar något bootcamp pass? 

Vi erbjuder våra deltagare att man kan ta igen pass / byta i vår slutna FB grupp under månaden bootcampet pågår i, här kan du lägga ut exempelvis göra ett förfrågan: "jag kan inte gå på mitt bootcamp pass måndag kl 10:00" och byta med någon som tränar tisdag kl 10:00 eller ta det passet som är ledigt och släpps i gruppen, för att förtydliga - byten sker under den månaden bootcampet pågår i .

 • Hur anmäler jag mig?

Välj vilken bootcamp grupp, dag / tid du vill delta i, klicka på boka knappen så kommer du till boka direkts hemsida där vi tar emot din anmälan, om den gruppen du vill gå med i är fullbokad - maila till info@sthlmbootcampfactory.se märk ämnesraden med "reservlista" och skriv vilken grupp du vill gå med i. 

 

FRISKVÅRDSBIDRAG:

Vill du ha kvitto för att kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag? Maila till kvitto@sthlmbootcampfactory.se 

Viktigt!!!!!

Vi alla tar vårt ansvar gällande riktlinjer där vi undviker närkontakt med varandra, vi undviker parövningar samt kroppskontakt. Har du som deltagare eller din bebis minsta syntom, förkylning, rinnande näsa, halsont, hosta, feber så stannar man hemma tills symtomen är borta (två dagar symtom fri).

PREGGO BOOTCAMP STARTAR I OKTOBER

 • Vad är PREGGO bootcamp? 

PREGGO bootcamp är säker och anpassad träning för dig som är gravid, våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. Preggo bootcamp fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet och light yoga. Syftet är inte längre att vara stark, prestera bäst eller jobba mot dina träningsmål du hade innan du blev gravid. Vi vill peppa dig att träna för att må bra, ha energi och känna dig stark under din graviditet. I några av klasserna har vi light yoga under halva passet, fokusera på andning, lätta dynamiska rörelser och framförallt ge dig en känsla av att bara få vara här och nu tillsammans med din bebis. 

TIDER:

Preggo bootcamp tisdagar och torsdagar kl 18:30-19:30

SMÅ GRUPPER på 12 personer: 

Var:

Vegagatan 8 (Odenplan)

PRIS: 

4 veckor 2 dagar i veckan 1999kr (när du fortsätter månaden efter får du 200kr rabatt). 

DETTA INGÅR i ditt BOOTCAMP paket:

 • Förtur till nästa bootcamp & 200kr rabatt

 • 50 kr rabatt på drop in klasserna på lördagar (ordinarie pris 200kr)

​​