Mamma bootcamp utomhus

  • Vad är mamma bootcamp? 

Bootcamp mamma/preggo är säker och anpassad träning för dig som är gravid eller nybliven mamma, ditt barn är med dig under träningen

(om du vill). Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning. 

Under mamma träningen fokuserar vi på styrka, kondition, rörlighet, höginstensiv träning och på att stärka mammamage. Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en starkare och funktionell kropp efter / under en graviditet. Det som är unikt hos oss är att alla är med oavsett tidigare träningsnivå och erfarenhet, i alla övningar vi gör under träningspassen är nivå anpassade. Våra coacher är utbildade och säkerställer att du får den hjälp du behöver under passet. Ta chansen att inspireras av andra mammor som stöttar och peppar i träningen!

  • Välj mellan vilken bootcamp grupp du vill delta i:

Juni bootcamp startar 25 maj & 26 maj- 18 juni

  • Mamma bootcamp 3 ggr i veckan måndagar, onsdagar och fredagar kl 10:00 Start 25 maj

  • Mamma bootcamp 2 ggr i veckan tisdagar och torsdagar kl 10:00 start 26 maj

  • Var:

Vi håller våra bootcamp utomhus i Vasaparken intill fotbollsplanen

  • PRIS: 

Mamma bootcamp 3 ggr i veckan måndagar, onsdagar och fredagar 12 träningspass 1500kr

Mamma bootcamp 2 ggr i veckan tisdagar och torsdagar 8 träningspass 1300kr

  • Rabatt om du fortsätter:

Som deltagare och tränar våra bootcamp och vill fortsätta får du 200kr rabatt efter första start månaden och förtur till nästa bootcamp.

 

  • Behöver jag några redskap?

Om du vill kan du ta med dig mini-gummiband, du kan även köpa gummiband av oss på plats annars behövs inga redskap. 

  • vad händer om jag missar något bootcamp pass? 

Vi erbjuder våra deltagare att man kan ta igen pass / byta i vår slutna FB grupp under månaden bootcampet pågår i, här kan du lägga ut exempelvis göra ett förfrågan: "jag kan inte gå på mitt bootcamp pass måndag kl 10:00" och byta med någon som tränar tisdag kl 10:00 eller ta det passet som är ledigt och släpps i gruppen, för att förtydliga - byten sker under den månaden bootcampet pågår i .

  • Hur anmäler jag mig?

Välj vilken bootcamp grupp, dag / tid du vill delta i, klicka på boka knappen så kommer du till boka direkts hemsida där vi tar emot din anmälan, om den gruppen du vill gå med i är fullbokad - maila till info@sthlmbootcampfactory.se märk ämnesraden med "reservlista" och skriv vilken grupp du vill gå med i. 

 

FRISKVÅRDSBIDRAG:

Vill du ha kvitto för att kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag? Maila till kvitto@sthlmbootcampfactory.se 

Viktigt!!!!!

Vi alla tar vårt ansvar gällande riktlinjer där vi undviker närkontakt med varandra, vi undviker parövningar samt kroppskontakt. Har du som deltagare eller din bebis minsta syntom, förkylning, rinnande näsa, halsont, hosta, feber så stannar man hemma tills symtomen är borta (två dagar symtom fri).