PT ONLINE

En hälsosammare, en gladare du!

PT ONLINE din egna coach direkt i din mobil! 
 

Hur går det till:


Personlig kostplan

Din kostplan kommer att vara skräddarsydd efter dig. Din PT kommer att tillgodose dina allergier, specifika matpreferenser, samt hur mycket tid du vill lägga på din matlagning. Allt för att du ska nå dina mål på ett sätt som passar just dig.
 

Skräddarsytt träningsschema

Ditt träningsupplägg är specifikt anpassat efter dig och dina mål. Din PT tar hänsyn till din tidigare erfarenhet, hur ofta du vill och kan träna och även om du har några skador mm.

 

App

För att enkelt kunna följa ditt upplägg och se dina egna framsteg, så får du tillgång till din egna app med eget inlogg. Där kan du chatta direkt med din PT och även tillgång till dina träningsscheman med videos och bilder för övningarna, ditt kostschema samt en personligt tracker där du kan se din utveckling under tiden med dig och din PT ni haft ihop!
 

Uppföljning

Du kommer även få kontinuerlig uppdatering av ditt upplägg, så vi hela tiden anpassar och justerar för att nå hållbara resultat och nå dina mål!

Pris: 

Startpris 1700 kr för kost + träning för 4 veckor, fortsätter du efter 4 veckor kostar det 1500 kr per månad

Startpris Enbart träning 1400 kr fortsätter du efter 4 veckor kostar det 1300 kr per månad

Startpris Enbart kost 1300 kr fortsätter du efter 4 veckor kostar det 1200 kr per månad

När KAN JAG SÄTTA IGÅNG?

Efter att du har mailat din intresseanmälan får du inom 2-3 arbetsdagar ett informationsmail tillbaka av din PT där ni stämmer av om hur och när ni går vidare och när du kan börja. 

E9B4B72F-153A-476F-8C4C-B6025FD61B05-136
E9B4B72F-153A-476F-8C4C-B6025FD61B05-136

PERSONLIG TRÄNARE

Alexandra Järgren

Alexandra Järgren
 

Alexandra är personen som grundade Sthlm Bootcamp Factory och är ansvarig för våra bootcamps & mamma träningen hos oss.

Med Alexandra som tränare får du den push du behöver för att nå dina mål! Hon älskar att utmana sina kunder, få dem att prestera mer än vad de trott var möjligt, och att få dem att ta steget utanför sin comfort zone.

PERSONLIG TRÄNARE

Charlotte Lardinger

Charlotte är med och driver Sthlm Bootcamp Factory och är också ansvarig för vår företagsträning & Träningsresorna hos oss. 

Med Charlotte som tränare får du den hjälp du behöver för att nå dina mål! Hon älskar att peppa sina kunder, få dig att förstå att du är starkare än vad du tror, vågar utmana dig själv och hjälper dig att hitta den där balansen att behålla en sund, bra aktiv livvstil som håller livet ut.