PREGGO BOOTCAMP 

Preggo bootcamp! Träning för dig som väntar barn! 

Gravid träning  är säker och anpassad träning för dig som väntar barn. Våra träningsupplägg  är noggrant framtagna av våra personliga tränare och vi garanterar trygg och säker träning.

Träningsupplägget skiljer sig lite grann från vår mamma bootcamp, det är mindre grupp, vi fokuserar också på mamma mage, rörlighet, andning, styrka, cardio & light yoga anpassad för gravida.

Varför ska man träna när man är gravid? 

Varför ska man träna och vad ger det för positiva effekter?
Att hålla sig aktiv under graviditeten är bevisat att det är positivt både för dig som är gravid och för barnet i magen, att vara gravid är en stor påfrestning för kroppen och man behöver vara noga med att hålla sig stark under och efter graviditeten.  Forskning har även visat på att träning under en graviditet gör att kroppen har lättare för att läka efteråt än någon som varit inaktiv under sin graviditet. Har du en frisk graviditet och ett OK från din barnmorska så är det bara att haka på nästa bootcamp för gravida. 

Pris:

Preggo bootcamp ingår det två träningspass i veckan under 4 veckor, totalt 8 träningspass

Tid: Måndagar & Torsdagar kl: 18:30 Pris: 1200 kr

Preggo bootcamp är på vår ena studio VEGA, anmälan sker via boka direkt klicka på knappen nedan för att komma till bokningen, OBS Begränsat med platser.