VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

Alexandra Järgren

Grundare, Personlig tränare & Bootcamp coach

Alexandra är grundaren och driver Sthlm Bootcamp Factory. Alexandra tog bland annat fram konceptet mamma bootcamp, träning för nyblivna mammor att komma tillbaka till en starkare kropp. Hon är lärare och föreläser på Axelssons och är bland annat utbildningsansvarig på Sthlm Bootcamp factory. Hon är driven, full av energi och älskar ha många bollar i luften. Med Alexandra som tränare får du den push du behöver för att nå dina mål! Hon älskar att utmana sina kunder, få dem att prestera mer än vad de trott var möjligt, och att få dem att ta steget utanför sin comfort zone. 

  • Instagram

Alexandras Instagram

Charlotte Lardinger

Personlig tränare & Bootcamp coach

Charlotte är med och driver Sthlm Bootcamp Factory och är bland annat ansvarig för vår företagsträning, föreläsningar & Träningsresorna. Hennes främsta egenskaper är positiv, full av energi och älskar när det är fullt ös. 
Hon blev nyligen utsedd till årets Personlig tränare 2019 hos Intensive PT.  
Med Charlotte som tränare får du den hjälp du behöver för att nå dina mål som nybörjare eller behöver en rivstart. Hon älskar att peppa sina kunder, få de att förstå att du är starkare än vad du tror och hitta den där balansen att behålla en sund, bra aktiv livvstil som håller livet ut. Träningen är varierad rolig hon varierar beroende på kunden och målsättningen med olika träningsformer som HIIT, styrketräning, intervaller, light yoga, flex och konditionsträning. 

  • Instagram

Charlottes Instagram

Ida Jordansson

Bootcamp coach

Ida är utbildad hälsoterapeut och har arbetat med träning i många år både i Sverige och utomlands. Hon brinner för sitt arbete och älskar att inspirera och sprida träningsglädje till andra. För Ida är det viktigt att alla känner sig sedda och hittar sin nivå . ”Att kombinera träning med bra musik och härliga människor är det bästa som finns”. 

  • Instagram

Idas Instagram

Personlig tränare & Bootcamp coach

Pawel har nästan 20 års erfarenhet som dansare och danslärare som utför och tränar med de bästa i branschen i Sverige, Polen och Holland.  Under de senaste par åren växte han också starkt intresse för olika kamptekniker och träningsformer som: Boxning, Kickboxning och Muay Thai samt specifika träningspraxis för idrottare och idrott som: fotboll etc. 

Pawel är känd för hög intensitetstempo, kreativitet och hela kroppsanvändning i hans träningspass och hjälper dig att bli en starkare, mer mobil och mer atletisk version av dig själv. Med roliga och mångsidiga övningar kommer du att få lite av:

HIT; HIIT; stridande; gymnastik; CrossFit och kroppsviktinspirerad träning.

  • Instagram

Pawels Instagram

Charlotte Beijer

Personlig tränare, Kostrådgivare & Bootcamp coach

Charlotte möter dig där du är idag och utifrån dina förutsättningar utmanar hon dig med din träning som styrs efter dina mål. Hon har ett helhetstänk när det kommer till träning och hälsa, och det är inte bara träningen som kommer avgöra dina framtida resultat utan även din livsstil. Träning ska vara motiverande, tufft, utvecklande och framför allt roligt. Med Charlotte som tränare får du rätt pepp och coaching!

  • Instagram

Charlottes Instagram

Elina Landeskog

Personlig tränare, kostrådgivare idrottsnutrition  & Bootcamp coach

Elina är motiverande, peppande och engagerad. För henne är det viktigt att göra träningen utmanande och rolig. Hon har ett genuint intresse för att hjälpa sina kunder att nå uppsatta mål och ge vägledning till en balanserad och hälsosam livsstil. 

 

Med hennes bakgrund som elitfotbollsspelare har hon mycket erfarenhet av målsättning, motivation och resultat. Hon kan hjälpa dig som har prestationsinriktade mål och även dig som vill göra träningen till en del av vardagen.

  • Instagram

Elinas Instagram

Lina Bäcke

Personlig tränare & Bootcamp coach

 Lina är driven, dedikerad och jobbar alltid tätt tillsammans med sina kunder. Alla är olika så för henne är det viktigt att jobba utifrån kundens unika behov. Det finns inte en mall som passar alla. 

Hon motiverar och pushar sina kunder till att få ut det mesta och bästa av träningen, utifrån egen förmåga. Varierad träning och en kombination av styrka och flås är något hon pushar lite extra för.

 

Lina är personlig tränare med inriktning på gravid- och mammaträning. Hon är även vidareutbildad inom Endurance Training (cardio), Power Training (styrkelyft). löpcoach och spinninginstruktör. 

  • Instagram

Linas Instagram

Caroline Nordvall

Personlig tränare, Yogalärare, Pilatesinstruktör

Caroline har en lång bakgrund inom hälsobranschen och älskar att motivera, inspirera och skapa balans - på sina klasser och i livet. Caroline är tydlig och trygg, men uppmanar dig samtidigt att experimentera med medvetna
rörelser och andetag för att skapa flow och lekfullhet. För henne är det självklart att yoga ska
vara enkelt och tillgängligt för alla! Hon anordnar även hållbara yogaretreats och kvinnocirklar.

  • Instagram

Carolines Instagram

PRISER & PAKET

PT-TIMME
Personlig träning i 60 minuter
1150 :-

 

6 TIMMAR PT
Personlig träning vid 6 tillfällen a 60 min (900:-/h)
5400 :-

 

10 TIMMAR PT
Personlig träning vid 10 tillfällen a 60 min (850:-/h)
8500 :-

PT-TIMME DUO
Personlig träning i 60 minuter för två personer 
1400 :-

PT-TIMME DUO
Personlig träning i 60 minuter för två personer 
1400 :-

DUO 6 TIMMAR

7100:- 


PT SMALL GROUP 
Pris baseras på upplägg