PERSONLIG TRÄNING ONLINE 

Hur går det till

Personlig kostplan

Din kostplan kommer att vara skräddarsydd efter dig. Din PT kommer att tillgodose dina allergier, specifika matpreferenser, samt hur mycket tid du vill lägga på din matlagning. Allt för att du ska nå dina mål på ett sätt som passar just dig.
 

 

Skräddarsytt träningsschema

Ditt träningsupplägg är specifikt anpassat efter dig och dina mål. Jag tar hänsyn till din tidigare erfarenhet, hur ofta du vill och kan träna och även om du har några skador mm.

 

App

För att enkelt kunna följa ditt upplägg och se dina egna framsteg, så får du tillgång till en app med eget inlogg. Där kan du chatta direkt med mig och även tillgång till dina träningsscheman med videos och bilder för övningarna, ditt kostschema samt en personligt tracker där du kan se din utveckling under tiden vi haft ihop!

 

Uppföljning

Du kommer även få kontinuerlig uppdatering av ditt upplägg, så vi hela tiden anpassar och justerar för att nå hållbara resultat och nå dina mål!

Pris: 

1500 kr för kost + träning  4 veckor/ per månad

Enbart träning 1100 kr 

Enbart kost 700 kr 

VÄNTELISTA:

Just nu har vi väntelista på PT Online, du kan skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig så fort vi har släppt fler platser. 

Vi hjälper dig

Alexandra Järgren

Alexandra är personen som grundade Sthlm Bootcamp Factory och är ansvarig för våra bootcamps & mamma träningen hos oss.

 

Med Alexandra som tränare får du den push du behöver för att nå dina mål! Hon älskar att utmana sina kunder, få dem att prestera mer än vad de trott var möjligt, och att få dem att ta steget utanför sin comfort zone. 

Charlotte lardinger

Charlotte är med och driver Sthlm Bootcamp Factory och är också ansvarig för vår företagsträning & Träningsresorna hos oss. 

 

Med Charlotte som tränare får du den hjälp du behöver för att nå dina mål! Hon älskar att peppa sina kunder, få dig att förstå att du är starkare än vad du tror, vågar utmana dig själv och hjälper dig att hitta den där balansen att behålla en sund, bra aktiv livvstil som håller livet ut. 

PT ONLINE